14.05.2024

Захисник «Арсеналу» Олександр Зінченко та легенди «канонірів» візьмуть участь у благодійному матчі знаменитостей Game4Ukraine для допомоги народу України.

У грі на «Стемфорд Брідж» команда Зінченка зустрінеться з командою Андрія Шевченка. Захід буде спрямований на збирання коштів для відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею у Чернігівській області.

Олександр Зінченко: «Коли ти бачиш руйнування на власні очі, це зовсім інше, ніж дивитися все на своєму телефоні чи в соціальних мережах. Так страшно бути чесним, бо ти розумієш, що молоде покоління виросте з усім цим.

Окрім збору коштів ми надішлемо світові повідомлення про те, що ми тримаємося разом. Це також подія, завдяки якій ми можемо трохи відійти від війни і подивитися приголомшливу гру з дивовижними легендами та гравцями.

В Англії я отримав багато любові та допомоги, і я побачив на власні очі, що ми не самотні. До мене підійшли діти і сказали, що моляться за нашу країну і сподіваються, що скоро все закінчиться. Це ще раз доводить, що люди тут нас підтримують».